Kanatäytteiset rieskarullat

Kanatäytteiset rieskarullat saavat täytteeksi myös kikhernetahnaa.
  • 45 min
  • 721 Kcal / annos

Ainekset

8
rieskaa
100 g
tuorejuustoa
3 dl
säilykekikherneitä
1 dl
seesaminsiemeniä
4 rkl
vettä
1
sitruunan mehu
suolaa
400 g
broilerinfileetä
suolaa
1 dl
Dukkah-mausteseosta (saa valmiina Nomu-merkkistä. Jos et löydä tätä, murskaa hasselpähkinöitä ja seesaminsiemeniä tehosekoittimessa ja pyöritä kananpalat niissä)
1
nippu rapeaa salaattia
2
tomaattia

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kikherneet, seesaminsiemenet, vesi ja sitruunanmehu tahnaksi tehosekoittimessa. Mausta suolalla. Paista broilerinfileepalat pannulla ja mausta ne suolalla ja pyöritä dukkah-mausteseoksessa.
  2. Levitä rieskan päälle tuorejuustoa ja kikhernetahnaa. Lisää kananpalat, salaattia ja tomaattia. Kääri rullalle.

Kommentit

    Näytä lisää