Pasta alla carbonara - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara valmistuu perinteiseen italialaiseen tyyliin.

6.11.2008 11:46
Valmistusaika20 min
EnergiaKcal annos: 977,3

Ainekset

  • 500 g

    spaghettia

  • 400 g

    panchettaa eli italialaista siansiivua, joka on ilmakuivattu, joskus myös savustettu

  • 5

    kananmunaa

  • 50 g

    pecorinojuustoa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi pancetta pieneksi ja paista sitä pannulla ilman rasvaa niin kauan, että siitä tulee rapeaa ja rasva sulaa. Keitä pasta al dente.

  2. Sekoita kananmunat, raastettu juusto ja mustapippuri keskenään. Säästä raastettua juustoa vähän annosten päälle. Lisää halutessasi vähän pastan keitinlientä munaseokseen.

  3. Kun pasta on valmis, sekoita joukkoon paistettu pancetta ja kaada päälle munaseos. Lisää halutessasi vielä mustapippuria ja juustoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit