Tomaatti-mozzarellalasagne

Tomaatti-mozzarellalasagneen laitetaan runsaasti ricottajuustoa.
  • 1 h
  • Annos: 894,7 Kcal

Ainekset

250 g
tuorepasta-lasagnelevyjä
800 g
laadukasta tomaattimurskaa
2 tl
suolaa
2 tl
sokeria
1
nippu basilikaa
500 g
ricottajuustoa
2
kananmunaa
500 g
puhvelinmaidosta tehtyä mozzarellaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä tomaattimurskaa, suolaa ja sokeria kattilassa noin 30 min. Lisää hienonnettu basilika. Soseuta kastike sauvasekoittimella. Sekoita ricotta ja kananmunat keskenään.
  2. Kaada lasagnevuoan pohjalle vähän tomaattikastiketta niin, että pohja peittyy. Peitä pohja tuorepasta-lasagnelevyillä. Lisää levyjen päälle tomaattikastiketta ja ricotta-munaseosta. Lisää mozzarellapaloja. Voit leikata mozzarellan siivuiksi tai repiä käsin paloja.
  3. Lisää taas tuorepasta lasagnelevyjä ja sen päälle tomaattikastiketta ja mozzarellaa. Lopuksi vielä kerros lasagnelevyjä ja peitä viimeinen kerros ricottamunaseoksella ja mozzarellalla. Paista 175-asteisessa uunissa noin 25 min.

Kommentit

    Näytä lisää