Tiramisu

Tarjoile herkullinen tiramisu laseista ja koristele kaakaojauheella.
  • 3,5 h
  • Kcal annos: 797,2

Ainekset

8 kpl
Savoiardi-keksejä
1 dl
espresso-kahvia
1 dl
Marsala-viiniä
500 g
mascarponejuustoa
4
kananmunaa
1 dl
tomusokeria
4 rkl
tummaa kaakoajauhetta

Valmistusohjeet

  1. Asettele keksit tarjoilukulhojen pohjille. Tai tee yksi iso tiramisu, jolloin asettelet keksit yhden vuoan pohjalle. Sekoita espressokahvi ja Marsala-viini ja kostuta keksit sillä.
  2. Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita keltuaisvaahto mascarponejuustoon ja sekoita varovasti joukkoon myös valkuaisvaahto. Jos haluat, voit lisätä vielä juustovaahtoon pari lusikallista Marsala-viiniä makua antamaan. Kaada seos keksien päälle ja tasoita pinta.
  4. Nosta tarjoiluastiat jääkaapiin noin 3 tunniksi vähintään. Tomuta kaakaota tiramisun päälle juuri ennen tarjoilua.

Kommentit

    Näytä lisää