Porocarpaccio ja vodka-rosmariinikarpaloita - Reseptit - Ilta-Sanomat

Porocarpaccio ja vodka-rosmariinikarpaloita

Porocarpaccio on helppo valmistaa ja sopii mainiosti joulupöytään tai cocktail-juhliin. Marinoidut karpalot antavat porolle mukavaa lisämakua.

6.11.2008 11:57
Valmistusaika2 h
Energia215,5

Ainekset

  • 400 g

    poron sisäfileetä

  • 200 g

    karpaloita

  • 0,5 dl

    vodkaa

  • pari oksaa rosmariinia

  • 1 tl

    sormisuolaa

  • 2 tl

    sokeria

Valmistusohjeet

  1. Kääri filee tiukasti kelmuun ja tee siitä tiukka rulla. Nosta rulla pakastimeen pariksi tunniksi, että liha jähmettyy.

  2. Sekoita karpalot, vodka, rosmariinin lehdet, suola ja sokeri keskenään. Murskaa karpaloita vähän. Anna karpaloiden maustua liemessä pari tuntia.

  3. Leikkaa jäisestä lihasta ohuita siivuja tarjoilulautaselle ja koristele annos karpaloilla ja pirskottele maustelientä päälle. Ripottele päälle vielä lopuksi vähän suolankiteitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit