Suklaamuffinssit valkosuklaakuorrutuksella - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suklaamuffinssit valkosuklaakuorrutuksella

Suklaamuffinssit saavat valkosuklaa-tuorejuustokuorrutuksen.

11.11.2008 10:34
Valmistusaika45 min
EnergiaAnnos 450 Kcal

Ainekset

  • 2 dl

    riisijauhoja

  • 2 dl

    perunajauhoja

  • 1,5 dl

    sokeria

  • 3 tl

    leivinjauhetta

  • 1 tl

    soodaa

  • 50 g

    Reilun Kaupan tummaa suklaata (esim. FairMary)

  • 50 g

    Reilun Kaupan maitosuklaata (esim. FairMary)

  • 1

    luomu kananmuna

  • 3 dl

    luomu maitoa

  • 2 rkl

    sulatettua kasvimargariinia

  • <b>Kuorrutus:</b>

  • 100 g

    Reilun Kaupan valkosuklaata (esim. FariMary)

  • 100 g

    maustamatonta tuorejuustoa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita keskenään kuivat ainekset. Rouhi suklaa joukkoon. Vatkaa toisessa kulhossa kananmuna, maito ja sulatettu margariini. Lisää jauhoseos ja sekoita hyvin.

  2. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 175 asteessa 15-20 minuuttia. Sulata valkosuklaa vesihauteessa, sekoita se tuorejuuston kanssa ja koristele jäähtyneet muffinit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit