Suklaamuffinssit valkosuklaakuorrutuksella

Suklaamuffinssit saavat valkosuklaa-tuorejuustokuorrutuksen.
  • 45 min
  • Annos 450 Kcal

Ainekset

2 dl
riisijauhoja
2 dl
perunajauhoja
1,5 dl
sokeria
3 tl
leivinjauhetta
1 tl
soodaa
50 g
Reilun Kaupan tummaa suklaata (esim. FairMary)
50 g
Reilun Kaupan maitosuklaata (esim. FairMary)
1
luomu kananmuna
3 dl
luomu maitoa
2 rkl
sulatettua kasvimargariinia
Kuorrutus:
100 g
Reilun Kaupan valkosuklaata (esim. FariMary)
100 g
maustamatonta tuorejuustoa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita keskenään kuivat ainekset. Rouhi suklaa joukkoon. Vatkaa toisessa kulhossa kananmuna, maito ja sulatettu margariini. Lisää jauhoseos ja sekoita hyvin.
  2. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista 175 asteessa 15-20 minuuttia.

    Sulata valkosuklaa vesihauteessa, sekoita se tuorejuuston kanssa ja koristele jäähtyneet muffinit.

Kommentit

    Näytä lisää