Simpukoita sitruunaruohosalsalla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Simpukoita sitruunaruohosalsalla

17.11.2008 12:52

Ainekset

  • 20 kpl

    vihersimpukoita keitettynä

  • salsa:

  • 0,5

    kurkku

  • 1

    paprika

  • 1

    chili

  • 0,5 dl

    limetin mehua

  • 1 rkl

    kalakastiketta

  • 1

    nippu thai basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Jos käytät pakaste simpukoita sulata ne ja kuivaa ylimääräisestä nesteestä. Tuoreet simpukat pitää keittää ensin. Voit käyttää myös sinisimpukoita. Kuutioi salsan ainekset ja nostele kastiketta simpukoiden päälle. Tarjoile limetin lohkojen kanssa. Valmistusaika: 15 min (jos simpukat ovat valmiiksi keitettyjä) Annos 23 Kcal

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit