Jättikatkarapupasta

Tomaattinen jättikatkarapupasta vie varmasti isommankin nälän.
  • 30 min
  • Annos 635 Kcal

Ainekset

4
valkosipulinkynttä
1
iso sipuli
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tomaattipyrettä
2 prk
eli n. 800 ml tomaattimurskaa
1 dl
hienonnettua persiljaa
1-2 tl
merisuolaa
1 rkl
sokeria
2
sitruunan mehu
400 g
kuorittuja raakoja jättikatkaravunpyrstöjä (pakaste)
500 g
spaghettia

Valmistusohjeet

  1. Siivuta valkosipulinkynnet ja hienonna sipuli. Kuullota niitä heti oliiviöljyssä. Lisää tomaattipyree, tomaattimurska, persilja, suola ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 min. Keitä tässä välissä spaghetti.


  2. Purista joukkoon sitruunan mehu ja lisää jäiset jättikatkaravun pyrstöt. Anna kastikkeen kiehua hetki, kunnes ravut rupeavat kypsymään ja niistä tulee vaaleanpunaisia. Tarjoile heti spaghetin kanssa. Raaka jättikatkarapu on harmaa väriltään, ja kypsyessä se muuttuu kauniin vaaleanpunaiseksi.

Kommentit

    Näytä lisää