Pirteän punainen keitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pirteän punainen keitto

Pirteän punainen keitto höystetään sinihomejuustokreemillä.

24.11.2008 15:04
Valmistusaika30 min
EnergiaAnnos 268 Kcal

Ainekset

  • 200 g

    punajuurta

  • 2

    omenaa

  • 300 g

    kiinankaalia

  • 1 l

    kasvislientä

  • 1 tl

    kuivattua rakuunaa

  • ripaus merisuolaa

  • <b>Lisuke:</b>

  • 150 g

    creme fraichea

  • 100 g

    sinihomejuustoa

Valmistusohjeet

  1. Raasta punajuuret ja omena. Hienonna kiinankaali. Laita kaikki ainekset kattilaan kasvisliemen kanssa. Lisää suola ja rakuuna.

  2. Anna kiehua noin 25 min. Sekoita sillä aikaa creme fraiche ja sinihomejuusto keskenään. Nostele nokare sitä keittoannoksen päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit