Kylmäsavupororullat sienitäytteellä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kylmäsavupororullat sienitäytteellä

Sienillä täytetyt kylmäsavupororullat sopivat cocktailpalaksi tai pieneksi alkuruuaksi.

27.11.2008 14:27
Valmistusaika30 min + jähmetysaika pakastimessa
EnergiaAnnos 244 Kcal

Ainekset

  • 100 g

    sieniä

  • 1

    pieni sipuli

  • 1 rkl

    ruokaöljyä

  • 200 g

    kylmäsavustettua poroa siivuina

  • 200 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 2 rkl

    hienonnettua tuoretta persiljaa

  • 1 rkl

    raastettua piparjuurta

  • suolaa

  • kelmua käärimiseen

  • 8

    siivua ruisleipää

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sienet ja sipuli ja kuullota niitä öljyssä pannulla hetki. Jäähdytä. Sekoita sieni-sipuliseos tuorejuuston joukkoon, sekoita joukkoon myös hienonnettu persilja ja piparjuuri. Mausta suolalla.

  2. Laita iso pala kelmua leikkuulaudan päälle. Lado porosiivut limittäin levyksi kelmun päälle, suorakaiteen muotoon. Levitä tahna porosiivujen päälle. Kuumenna levitysveitsi kuumassa vedessä, näin helpotat levittämistä. Kääri kelmua apuna käyttäen tiukka rulla ja pyöritä rullan päät tiukasti kiinni.

  3. Nosta rulla vähäksi aikaa pakastimeen, rulla jähmettyy ja sitä on helpompi leikata. Leikkaa jähmettyneestä rullasta 1,5 cm paksuisia siivuja ja nosta ne ruisleivän päälle tai tarjoile sellaisenaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit