Reseptit
Täytetyt focaccialeivät

Täytetyt focaccialeivät
Focaccialeipien täytteeksi voi laittaa esimerkiksi pestoa ja mozzarellaa.
- 2 h
- Annos 582 Kcal
Ainekset
- 5 dl
- lämmintä vettä
- 1 pss
- kuivahiivaa
- 1 rkl
- sokeria
- 2 tl
- suolaa
- n.9 dl
- vehnäjauhoja
- 1,5 dl
- oliiviöljyä
- 1 rkl
- karkeaa suolaa
- täytevaihtoehtoja:
- 100 g
- pestoa
- 100 g
- mozzarellaa
- 100 g
- grillattua munakoisoa öljyssä
- 100 g
- salamia
- 2
- tomaattia
Valmistusohjeet
- Sekoita vesi, hiiva, sokeri ja suola. Sekoita joukkoon reilu puolet jauhoista. Sekoita hyvin. Lisää loput jauhot parissa erässä ja vaivaa taikinaa. Lisää taikinaan vielä 1 dl oliiviöljyä ja vaivaa kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista.
- Anna taikinan kohota noin 30 min. Painele taikina n. 3 cm paksuiseksi levyksi uunipellille ja anna kohota n. 20 min.
Painele sormilla kuoppia taikinaan ja ripottele päälle suolakiteitä. Paista 220 C uunissa n. 25 min. - Uunista pois otettaessa valele leipä lopulla oliiviöljyllä. Anna leivän jäähtyä ja leikkaa siitä pieniä neliöitä ja täytä ne valitsemillasi täytteillä. Kiinnitä kerrokset cocktailtikulla ja nosta tarjolle.
- Alkuruoka
- Leipä
- pikkuruoka
- Suolainen leivonnainen
- brunssi
- Iltapala
- Leivonta
- piknik
- Välipala
- Kesäjuhlat
- Kodin juhlat
- uusivuosi
- Ylioppilasjuhlat
- Italialainen ruoka
- Vappu
- Valmistujaiset
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää