Valkosuklaakuppikakut ruusukuorrutteella

Makoisat valkosuklaakuppikakut saavat ruusukuorrutteen.
  • 1 h
  • Annos 204 Kcal

Ainekset

100 g
voita
2,5 dl
sokeria
2
kananmunaa eroteltuna
pari tippaa vaniljaesanssia
3,5 dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
0,5 tl
suolaa
2,5 tl
leivinjauhetta
1,25 dl
appelsiinimehua
n. 100 g
valkosuklaata
Kuorrute:
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl
ruusuvettä
2 rkl
tomusokeria
tippa punaista karamelliväriä

Valmistusohjeet

  1. Ota kaikki ainekset ajoissa huoneenlämpöön. Vatkaa pehmeä voi, sokeri, keltuaiset ja vaniljaesanssi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Yhdistä kaikki ainekset ja lisää lopuksi appelsiinimehu.
  2. Jaa taikina pieniin vuokiin, paina nokare valkosuklaata muffinssin keskelle ja paista 175-asteisessa uunissa noin 15-20 min. Jäähdytä. Sekoita kuorrutteen ainekset yhteen ja kuorruta kuppikakut.

Kommentit

    Näytä lisää