Glögitryffelit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Glögitryffelit

Tryffeleiden teko on tosi helppoa!

5.12.2008 9:15
Valmistusaika3 h
EnergiaAnnos 101 Kcal

Ainekset

  • 300 g

    tummaa laadukasta suklaata

  • 1 dl

    kuohukermaa

  • 1 dl

    valmista glögiä

  • 50 g

    voita

  • 1 tl

    piparkakkumaustetta

  • 1 dl

    mustikkajauhetta (esim. Mahevi-merkkistä)

  • 1 dl

    tummaa kaakaojauhetta

Valmistusohjeet

  1. Hienonna suklaa veitsellä. Kuumenna kerma kattilassa kiehuvaksi. Sekoita joukkoon suklaarouhe ja sekoita niin kauan että massasta tulee tasaista.

  2. Sekoita lopuksi joukkoon lämmitetty glögi, huoneenlämpöinen voi ja piparkakkumauste. Nosta kattila jääkaapiin jäähtymään. Kun suklaaseos on jähmettynyt niin tee seoksesta pieniä palloja. Kieritä pallot mustikkajauheessa ja sen jälkeen kaakaojauheessa. Säilytä viileässä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit