Chilisuklaavaahtoa ja kanelijogurttia

Chilisuklaavaahto on makoisa jouluinen jälkiruoka.
  • 4 h
  • Annos 717 Kcal

Ainekset

150 g
tummaa suklaata
100 g
valkosuklaata
3
munaa eroteltuna
2 rkl
tummaa sokeria
2 dl
kuohukermaa vaahtona
1
chili
4 dl
paksua jogurttia
1 tl
kanelia

Valmistusohjeet

  1. Sulata suklaat vesihauteessa ja jäähdytä vähän. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  2. Kääntele jäähtynyt suklaa keltuaisseokseen. Hienonna chili ja lisää se. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se ja valkuaisvaahto. Sekoita hyvin, mutta varovasti.

  3. Nosta vaahto tarjoilukulhoon ja anna hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia. Sekoita kaneli jogurtin joukkoon ja tarjoile valmiin suklaavaahdon kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää