Chilisuklaavaahtoa ja kanelijogurttia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Chilisuklaavaahtoa ja kanelijogurttia

Chilisuklaavaahto on makoisa jouluinen jälkiruoka.

16.12.2008 6:46
Valmistusaika4 h
EnergiaAnnos 717 Kcal

Ainekset

  • 150 g

    tummaa suklaata

  • 100 g

    valkosuklaata

  • 3

    munaa eroteltuna

  • 2 rkl

    tummaa sokeria

  • 2 dl

    kuohukermaa vaahtona

  • 1

    chili

  • 4 dl

    paksua jogurttia

  • 1 tl

    kanelia

Valmistusohjeet

  1. Sulata suklaat vesihauteessa ja jäähdytä vähän. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

  2. Kääntele jäähtynyt suklaa keltuaisseokseen. Hienonna chili ja lisää se. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se ja valkuaisvaahto. Sekoita hyvin, mutta varovasti.

  3. Nosta vaahto tarjoilukulhoon ja anna hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia. Sekoita kaneli jogurtin joukkoon ja tarjoile valmiin suklaavaahdon kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit