Passionhedelmäkääretorttu

Kääretortussa on herkullinen mascarpone-passionhedelmätäyte.
  • Valmistusaika: 45 min
  • Koko kääretorttu 3182 Kcal

Ainekset

4
munaa
1,5 dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoa
1 dl
perunajauhoa
1,5 tl
leivinjauhetta
Täyte ja kuorrutus:
500 g
maitorahkaa
500 g
mascarpone-juustoa
0,5 dl
tomusokeria
6
passionhedelmää

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vaahto on valmista, kun vatkaimella/nuolijalla tekemäsi kuvio jää hetkeksi vaahdon pintaan. Siivilöi kuivat aineet munavaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina leivinpaperin päälle.
  2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pohjaa 6-8 min uunin keskitasolla. Anna pohjan vähän jäähtyä ja käännä pohja toisin päin puhtaan leivinpaperin päälle. Irroita paperi varovasti.
  3. Sekoita maitorahka, mascarponejuusto ja tomusokeri keskenään. Käytä puolet seoksesta täytteeseen ja puolet kuorrutukseen. Voitele levy ja purista päälle passionhedelmän hedelmäliha. Kääri rullalle. Kuorruta kääretorttu ja koristele se vielä lopuilla passionhedelmillä.


Kommentit

    Näytä lisää