Marokkolainen kanakeitto

Marokkolaisen kanakeiton mausteisuus lämmittää.

13.1.2009 9:03
Valmistusaika50 min
EnergiaAnnos 425 Kcal

Ainekset

  • 100 g

    vihreitä linssejä

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    ruokaöljyä

  • 1 tl

    kuivattua inkivääriä

  • 2 tl

    kanelia

  • 1 tl

    kurkumaa

  • 1 rkl

    harissatahnaa

  • 1,2 l

    kanalientä

  • 400 g

    tomaattimurskaa

  • 1 rkl

    tomaattipyrettä

  • 400 g

    säilykekikherneitä tai itse liotettuja ja keitettyjä

  • 400 g

    maustamatonta kanafileetä paloina

  • 1

    sitruunan mehu

  • persiljaa koristeluun

  • merisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä linssit erikseen kypsiksi. Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä kattilassa. Lisää mausteet. Kuullota. Lisää kanaliemi, tomaattimurska, tomaattipyree, kikherneet ja anna kiehua noin 15 min.

  2. Lisää kanat ja keitetyt linssit ja anna kiehua noin 15 min. Lisää sitruunamehu ja persilja. Mausta vielä suolalla lopuksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit