Pomelosalaatti ja kampasimpukoita

Pomelosalaatti ja kampasimpukat valmistuvat nopeasti.
  • 30 min
  • Annos 377 Kcal

Ainekset

1
pomelo
1
iso punasipuli
10
kirsikkatomaattia
thaibasilikan lehtiä
mintun lehtiä
2 dl
cashewpähkinöitä
2
punaista chilipalkoa
5 rkl
viinietikkaa
2 rkl
hunajaa
2
limetin mehu
12
kampasimpukkaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori pomelo ja irrota hedelmäliha kalvoista. Kuutioi hedelmäliha, sipulit ja tomaatit. Hienonna chili ja sekoita chili kastikeainesten joukkoon. Yhdistä kaikki aineet.
  2. Paista kampasimpukat nopeasti molemmilta puolilta parilassa tai pannulla ja tarjoile salaatin kanssa. Kampasimpukkaa ei saa kypsentää liian kauan, siitä tulee kuiva ja sen herkkä maku kärsii. Pari minuuttia riittää.

Kommentit

    Näytä lisää