Pomelosalaatti ja kampasimpukoita - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pomelosalaatti ja kampasimpukoita

Pomelosalaatti ja kampasimpukat valmistuvat nopeasti.

16.1.2009 9:27
Valmistusaika30 min
EnergiaAnnos 377 Kcal

Ainekset

  • 1

    pomelo

  • 1

    iso punasipuli

  • 10

    kirsikkatomaattia

  • thaibasilikan lehtiä

  • mintun lehtiä

  • 2 dl

    cashewpähkinöitä

  • 2

    punaista chilipalkoa

  • 5 rkl

    viinietikkaa

  • 2 rkl

    hunajaa

  • 2

    limetin mehu

  • 12

    kampasimpukkaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori pomelo ja irrota hedelmäliha kalvoista. Kuutioi hedelmäliha, sipulit ja tomaatit. Hienonna chili ja sekoita chili kastikeainesten joukkoon. Yhdistä kaikki aineet.

  2. Paista kampasimpukat nopeasti molemmilta puolilta parilassa tai pannulla ja tarjoile salaatin kanssa. Kampasimpukkaa ei saa kypsentää liian kauan, siitä tulee kuiva ja sen herkkä maku kärsii. Pari minuuttia riittää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit