Makkarakastike ja veneperunoita - Reseptit - Ilta-Sanomat

Makkarakastike ja veneperunoita

Makkarakastike ja veneperunat ovat maistuvaa kotiruokaa.

16.1.2009 9:51
Valmistusaika1 h
EnergiaAnnos 586 Kcal

Ainekset

  • 500 g

    makkaraa esim. bratwurstia tai muuta saksalaistyylistä makkaraa

  • 2

    punasipulia

  • 4

    porkkanaa raastettuna

  • 2 rkl

    ruokaöljyä

  • 800 g

    yrteillä maustettua tomaattimurskaa

  • 2 tl

    kuivattua basilikaa

  • 2 tl

    kuivattua oreganoa

  • 3 tl

    paprikajauhetta

  • 2 tl

    merisuolaa

  • perunoita tarjolle

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 220 asteeseen. Halkaise perunat ja paista niitä uunissa, kunnes ovat pehmeitä. Tarjoile makkarakastikkeen kanssa. Kuutioi makkarat ja paista niiihin kaunis väri. Siirrä sivuun.

  2. Hienonna sipuli ja raasta porkkanat. Kuullota sipuleita ja porkkanaraastetta öljyssä pannulla. Lisää makkarat ja tomaattimurska. Mausta kastike ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 20 min.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit