Porkkana-palsternakkakeitto

Porkkana-palsternakkakeitto ihastuttaa värillään ja maullaan.
  • 1 h
  • Annos 120 Kcal

Ainekset

300 g
porkkanaa
300 g
palsternakkaa
1 l
kanalientä
nippu timjamia
1 dl
kuivaa omenasiideriä
2 rkl
smetanaa
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja pilko juurekset. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja paahda juurekset uunissa pehmeiksi noin 40-45 min riippuen palojen koosta. Kuumenna kanaliemi ja lisää pehmeät juurespalat liemeen. Soseuta sauvasekoittimella.
  2. Hienonna timjami ja lisää se ja siideri keittoon. Kiehauta. Kaada keitto kerran siivilän läpi niin saat siitä samettisen pehmeää. Lisää lopuksi smetana ja suola.

Kommentit

    Näytä lisää