Porkkana-palsternakkakeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Porkkana-palsternakkakeitto

Porkkana-palsternakkakeitto ihastuttaa värillään ja maullaan.

22.1.2009 12:04
Valmistusaika1 h
EnergiaAnnos 120 Kcal

Ainekset

  • 300 g

    porkkanaa

  • 300 g

    palsternakkaa

  • 1 l

    kanalientä

  • nippu timjamia

  • 1 dl

    kuivaa omenasiideriä

  • 2 rkl

    smetanaa

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja pilko juurekset. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja paahda juurekset uunissa pehmeiksi noin 40-45 min riippuen palojen koosta. Kuumenna kanaliemi ja lisää pehmeät juurespalat liemeen. Soseuta sauvasekoittimella.

  2. Hienonna timjami ja lisää se ja siideri keittoon. Kiehauta. Kaada keitto kerran siivilän läpi niin saat siitä samettisen pehmeää. Lisää lopuksi smetana ja suola.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit