Jokiraputäytteiset tuulihatut

Jokiraputäytteiset tuulihatut sopivat suolaiseksi naposteltavaksi juhliin.
  • 1,5 h
  • Annos 50 Kcal

Ainekset

50 g
voita
1,5 dl
vettä
1 dl
grahamjauhoja
0,5 tl
merisuolaa
2
kananmunaa
Täyte:
150 g
jokiravunpyrstöjä
2 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
0,5 dl
majoneesia
2 rkl
kermaviiliä
0,5
sitruunan mehu
1 rkl
raastettua inkivääriä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 220 asteeseen. Kiehuta vesi ja voi kattilassa kiehuvaksi. Lisää jauhot ja suola puuhaarukalla sekoittaen. Jäähdytä taikinaa vähän aikaa. Vatkaa taikinaan kananmunat. Nostele taikina pursotinpussiin ja pursota taikinaa pieniksi nokareiksi leivinpaperin päälle. Paista 20 min.

  2. Leikkaa tuulihatun pohjaan viilto, että kuuma ilma pääsee ulos ja tuulihattu ei litisty. Jäähdytä ja täytä. Valuta ravunpyrstöistä neste. Hienonna tilli. Sekoita ainekset ja täytä tuulihatut.

Kommentit

    Näytä lisää