Jokiraputäytteiset tuulihatut - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jokiraputäytteiset tuulihatut

Jokiraputäytteiset tuulihatut sopivat suolaiseksi naposteltavaksi juhliin.

30.1.2009 11:37
Valmistusaika1,5 h
EnergiaAnnos 50 Kcal

Ainekset

  • 50 g

    voita

  • 1,5 dl

    vettä

  • 1 dl

    grahamjauhoja

  • 0,5 tl

    merisuolaa

  • 2

    kananmunaa

  • <b>Täyte:</b>

  • 150 g

    jokiravunpyrstöjä

  • 2 rkl

    tuoretta tilliä hienonnettuna

  • 0,5 dl

    majoneesia

  • 2 rkl

    kermaviiliä

  • 0,5

    sitruunan mehu

  • 1 rkl

    raastettua inkivääriä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 220 asteeseen. Kiehuta vesi ja voi kattilassa kiehuvaksi. Lisää jauhot ja suola puuhaarukalla sekoittaen. Jäähdytä taikinaa vähän aikaa. Vatkaa taikinaan kananmunat. Nostele taikina pursotinpussiin ja pursota taikinaa pieniksi nokareiksi leivinpaperin päälle. Paista 20 min.

  2. Leikkaa tuulihatun pohjaan viilto, että kuuma ilma pääsee ulos ja tuulihattu ei litisty. Jäähdytä ja täytä. Valuta ravunpyrstöistä neste. Hienonna tilli. Sekoita ainekset ja täytä tuulihatut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit