Lohi-ricottatäytteinen kylmä omelettirulla

Omelettirullan täytettä voit varioida oman mielen mukaan. Kokeile vaikka paistettua jauhelihaa tai soijarouhetta tai vaikka oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja.
  • 1 h
  • n. 15 siivua
  • 152 Kcal / annos

Ainekset

Pohja:
4 dl
maitoa
3/4 dl
vehnäjauhoa
5
kananmunaa
ripaus suolaa
Täyte:
250 g
ricottajuustoa
1 tl
sitruunan raastettua kuorta
suolaa
mustapippuria
1 dl
erilaisia yrttejä hienonnettuna esim. ruohosipulia, sitruunamelissaa ja basilikaa
300 g
kylmäsavulohisiivuja

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa pohjan ainekset keskenään. Kaada täyte leivinpaperilla vuoratulle pellille varovasti. Nosta 200-asteiseen uuniin noin 25 minuutiksi. Varo läiskyttämästä, sillä munakasaines on erittäin löysää. Jäähdytä pohja.
  2. Sekoita ricottajuuston joukkoon sitruunan kuori, suola, pippuri ja hienonnetut yrtit. Levitä munakaspohjan päälle. Levitä tasaisesti lohisiivut juuston päälle ja kääri munakas tiiviille rullalle jättäen saumakohta alaspäin. Nosta jääkaapiin ja tarjoile ohuina siivuina.

Kommentit

    Näytä lisää