Lohi-ricottatäytteinen kylmä omelettirulla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lohi-ricottatäytteinen kylmä omelettirulla

Omelettirullan täytettä voit varioida oman mielen mukaan. Kokeile vaikka paistettua jauhelihaa tai soijarouhetta tai vaikka oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja.

30.4.2009 9:27
Määrän. 15 siivua
Valmistusaika1 h
Energia152 Kcal / annos

Ainekset

  • <b>Pohja:</b>

  • 4 dl

    maitoa

  • 3/4 dl

    vehnäjauhoa

  • 5

    kananmunaa

  • ripaus suolaa

  • <b>Täyte:</b>

  • 250 g

    ricottajuustoa

  • 1 tl

    sitruunan raastettua kuorta

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 1 dl

    erilaisia yrttejä hienonnettuna esim. ruohosipulia, sitruunamelissaa ja basilikaa

  • 300 g

    kylmäsavulohisiivuja

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa pohjan ainekset keskenään. Kaada täyte leivinpaperilla vuoratulle pellille varovasti. Nosta 200-asteiseen uuniin noin 25 minuutiksi. Varo läiskyttämästä, sillä munakasaines on erittäin löysää. Jäähdytä pohja.

  2. Sekoita ricottajuuston joukkoon sitruunan kuori, suola, pippuri ja hienonnetut yrtit. Levitä munakaspohjan päälle. Levitä tasaisesti lohisiivut juuston päälle ja kääri munakas tiiviille rullalle jättäen saumakohta alaspäin. Nosta jääkaapiin ja tarjoile ohuina siivuina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit