Vaniljapastaa ja mozzarellatäytteistä lohta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vaniljapastaa ja mozzarellatäytteistä lohta

Herkkä vanilja maustaa tämän ihanan pastakastikkeen. Vaaleanpunaiset lohisiivut kätevät sisäänsä pehmeää mozzarellajuustoa. Kokeile tätä oivallista yhdistelmää!

30.4.2009 11:58
Määrä4
Valmistusaika30 min
Energia939 Kcal / annos

Ainekset

  • 250 g

    mozzarellajuustoa

  • 700 g

    merilohta ohuina siivuina (graavilohen tapaan siivutettuna)

  • suolaa

  • 1

    vaniljatangon sisus

  • 4 dl

    kuohukermaa

  • ripaus suolaa

  • 400 g

    tagliatelle tuorepastaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa mozzarella pieniksi paloiksi ja kääri palat lohisiivun sisään. Kiinnitä cocktailtikulla. Ripottele päälle vähän suolaa. Halkaise vaniljatanko ja kaavi sisus kerman joukkoon. Kuumenna kattilassa ja mausta suolalla.

  2. Paista lohinyytit nopeasti pannulla joka puolelta. Tarjoile pasta kermaisen kastikkeen kanssa ja nosta lohinyytit annoksen päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit