Kyuuri saketini (kurkku saketini) - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kyuuri saketini (kurkku saketini)

Kurkku ja lime tuovat tähän drinkkiin raikkautta.

8.5.2009 14:48
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min

Ainekset

  • 0,5

    kurkku

  • 4

    limettiä

  • 8 tl

    sokeria

  • jääpaloja

  • 16 cl

    sakea (esim. Gekkeikan, jota saa Alkosta)

  • pala kurkkua koristeluun

  • jääpaloja jäähdyttämään lasit

  • 4

    martini lasia

Valmistusohjeet

  1. Täytä martinilasit jääpaloilla. Näin ne pysyvät kylminä siihen asti, kunnes drinkki on valmis. Pilko kurkku ja limet. Valmista kaksi drinkkiä kerralla. Tarvitset cocktailshakerin tai korkean lasin ja jonkin pitkän esineen, jolla voit painella kurkuista ja limepaloista mehut lasiin.

  2. Laita shakeriin kurkku- ja limepalat sekä sokeria. Painele niistä mehut irti ja lisää shakeriin jääpaloja ja sakea. Sulje shakeri tai lasi. Sekoita voimakkaasti. Poista laseista jääpalat ja kaada drinkki siivilän läpi martini lasiin. Koristele kurkkusiivulla ja tarjoile heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit