Raparperihilloa ja mascarponevaahtoa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Raparperihilloa ja mascarponevaahtoa

Raparperihillosta ja mascarponevaahdosta syntyy makea kerrosjälkiruoka.

18.5.2009 10:17
Määrä4
Valmistusaika45 min
Energia250 Kcal / annos

Ainekset

  • 250 g

    raparperia

  • 2 dl

    sokeria

  • 1

    kanelitanko

  • 1

    tähtianis

  • 1 rkl

    raastettua tuoretta inkivääriä

  • 250 g

    mascarponejuustoa

  • 1 dl

    kermaa

  • 3 rkl

    tomusokeria

  • 1

    vaniljatangon siemenet

  • 2 rkl

    Limoncello-likööriä

Valmistusohjeet

  1. Puhdista raparperit ja pilko ne. Keitä raperperinpaloja, sokeria, kanelia ja tähtianista kattilassa, kunnes raparperi on pehmennyt. Mausta hillo inkiväärillä.

  2. Ota mascarponejuusto ja kerma huoneenlämpöön puoli tuntia ennen käyttöä. Sekoita kerma ja sokeri juuston joukkoon, mausta vaniljalla ja limoncellolla. Kokoa jälkiruoka kerroksittain tarjoilukulhoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit