Raparperihilloa ja mascarponevaahtoa

Raparperihillosta ja mascarponevaahdosta syntyy makea kerrosjälkiruoka.
  • 45 min
  • 4
  • 250 Kcal / annos

Ainekset

250 g
raparperia
2 dl
sokeria
1
kanelitanko
1
tähtianis
1 rkl
raastettua tuoretta inkivääriä
250 g
mascarponejuustoa
1 dl
kermaa
3 rkl
tomusokeria
1
vaniljatangon siemenet
2 rkl
Limoncello-likööriä

Valmistusohjeet

  1. Puhdista raparperit ja pilko ne. Keitä raperperinpaloja, sokeria, kanelia ja tähtianista kattilassa, kunnes raparperi on pehmennyt. Mausta hillo inkiväärillä.
  2. Ota mascarponejuusto ja kerma huoneenlämpöön puoli tuntia ennen käyttöä. Sekoita kerma ja sokeri juuston joukkoon, mausta vaniljalla ja limoncellolla. Kokoa jälkiruoka kerroksittain tarjoilukulhoihin.

Kommentit

    Näytä lisää