Pinaattimuhennos ja pihvi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pinaattimuhennos ja pihvi

Pinaattimuhennos sopii hyvin esimerkiksi possun lisukkeeksi.

19.5.2009 9:18
Määrä4
Valmistusaika25 min
Energia374 Kcal / annos

Ainekset

  • 4 kpl

    n. 150 g / syöjä pihvilihaa esim. porsaan ulkofileetä, vasikkaa tai nautaa

  • suolaa

  • pippuria

  • Pinaattimuhennos:

  • 2

    punasipulia

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 250 g

    tuoretta pinaattia

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • 2 rkl

    pinjansiemeniä

  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit. Kuullota niitä oliiviöljyssä. Ruodi pinaatti ja pese se hyvin. Halkaise kirsikkatomaatit. Lisää pinaatit pannulle ja sulje pannu kannella hetkeksi. Sekoittele välillä ja lisää lopuksi kirsikkatomaatit ja pinjansiemenet. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista pihvit ja mausta ne lopuksi. Tarjoile muhennoksen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit