Reseptit

Pinaattimuhennos ja pihvi

Pinaattimuhennos sopii hyvin esimerkiksi possun lisukkeeksi.
  • 25 min
  • 4
  • 374 Kcal / annos

Ainekset

4 kpl
n. 150 g / syöjä pihvilihaa esim. porsaan ulkofileetä, vasikkaa tai nautaa
suolaa
pippuria
Pinaattimuhennos:
2
punasipulia
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
250 g
tuoretta pinaattia
250 g
kirsikkatomaatteja
2 rkl
pinjansiemeniä
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit. Kuullota niitä oliiviöljyssä. Ruodi pinaatti ja pese se hyvin. Halkaise kirsikkatomaatit. Lisää pinaatit pannulle ja sulje pannu kannella hetkeksi. Sekoittele välillä ja lisää lopuksi kirsikkatomaatit ja pinjansiemenet. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Paista pihvit ja mausta ne lopuksi. Tarjoile muhennoksen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää