Soijarouhekastiketta ja kesäkurpitsaspaghettia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Soijarouhekastiketta ja kesäkurpitsaspaghettia

Soijarouhekastike kesäkurpitsaspaghetin kanssa on maukasta kasvisruokaa.

19.5.2009 9:32
Määrä4
Valmistusaika30 min
Energia267 Kcal / annos

Ainekset

  • 15 cm

    pala purjoa

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    ruokaöljyä

  • 4 dl

    soijarouhetta

  • 800 g

    tomaattimurskaa

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 2 dl

    kasvislientä

  • 3 tl

    kuivattua yrttimausteseosta

  • suolaa

  • mustapippurirouhetta

  • 3

    kesäkurpitsaa spaghettia varten

Valmistusohjeet

  1. Hienonna purjo ja valkosipuli. Kuullota sipulit pehmeiksi öljyssä. Lisää soijarouhe ja kuullota hetki. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyree. Sekoita hyvin ja anna kiehua hetki. Lisää kasvisliemi. Mausta kastike.

  2. Anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vähän kasvislientä. Suikaloi kesäkurpitsat ohuiksi spagettimaisiksi siivuiksi. Keitä kesäkurpitsa ja tarjoile kastikkeen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit