Soijarouhekastiketta ja kesäkurpitsaspaghettia

Soijarouhekastike kesäkurpitsaspaghetin kanssa on maukasta kasvisruokaa.
  • 30 min
  • 4
  • 267 Kcal / annos

Ainekset

15 cm
pala purjoa
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
ruokaöljyä
4 dl
soijarouhetta
800 g
tomaattimurskaa
2 rkl
tomaattipyreetä
2 dl
kasvislientä
3 tl
kuivattua yrttimausteseosta
suolaa
mustapippurirouhetta
3
kesäkurpitsaa spaghettia varten

Valmistusohjeet

  1. Hienonna purjo ja valkosipuli. Kuullota sipulit pehmeiksi öljyssä. Lisää soijarouhe ja kuullota hetki. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyree. Sekoita hyvin ja anna kiehua hetki. Lisää kasvisliemi. Mausta kastike.
  2. Anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vähän kasvislientä. Suikaloi kesäkurpitsat ohuiksi spagettimaisiksi siivuiksi. Keitä kesäkurpitsa ja tarjoile kastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää