Tonnikalaburger - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tonnikalaburger

Grillijuhlien kruunu on upea itsetehty hampurilainen. Tuore tonnikala on kevyttä ja nopeaa tarjottavaa ja siitä valmistuu erilainen hampurilaispihvi.

22.5.2009 9:55
Määrä4 hengelle
Valmistusaika25 min

Ainekset

  • 4

    burgersämpylää

  • 4 kpl

    tuoretta tonnikalapihviä n. 150-200 g kokoisia / pihvi

  • suolaa

  • limetin mehua

  • lisäksi:

  • nippu rucolaa

  • 2

    pehmeää avokadoa

  • salsa:

  • 2

    nippua tuoretta korianteria

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja, punaisia ja keltaisia

  • 2 rkl

    kalakastiketta

  • 2

    limetin mehu

  • 1 rkl

    seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin salsa. Halkaise tomaatit ja hienonna korianteri. Sekoita joukkoon kalakastiketta, limetin mehua ja seesaminsiemeniä.

  2. Ota burgersämpylöihin väri nopeasti grillissä. Grillaa tonnikalapihvit jättäen ne roseeksi sisältä. Voit paistaa pihvit myös pannulla. Ripottele päälle suolaa ja purista limetistä mehua. Nosta sämpylälle rucolaa, avokadosiivuja ja tonnikalapihvi. Koristele salsalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit