Grillattu vuohenjuustosalaatti ja granaattiomenasiirappi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Grillattu vuohenjuustosalaatti ja granaattiomenasiirappi

Yksinkertainen vuohenjuustosalaatti maistuu grillijuhlissa vaikka alkupalana. Vuohenjuusto paistuu pehmeäksi grillissä alle minuutissa. Herkkuhetkiä!

22.5.2009 10:11
Määrä4 hengelle
Valmistusaika20 min

Ainekset

  • 4

    pyöreää kiekkoa vuohenjuustoa

  • vehnäjauhoja vuohenjuuston leivitykseen

  • 50 g

    voita tai öljyä

  • erilaisia salaatteja

  • 250 g

    keltaisia ja punaisia kirsikkatomaatteja

  • 1

    kurkku

  • Granaattiomenasiirappi:

  • 1 plo

    eli 0,275 l Sabai-granaattiomenajuomasekoitusta (5 % alkoholia, saa Alkosta)

  • 2 dl

    sokeria

  • 1

    granaattiomenan siemenet

Valmistusohjeet

  1. Sekoita granaattiomenajuoma ja sokeri kattilassa. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes seos on vähentynyt alle desiin. Jäähdytä. Sekoita joukkoon granaattiomenansiemenet. Seoksesta tulee siirappimaista sen jäähdyttyä. Tarjoile grillatun vuohenjuuston ja salaatin päällä.

  2. Pyöritä vuohenjuustokiekot vehnäjauhossa. Kuumenna pannu tai grilli kuumaksi. Lisää kuumalle pannulle tai grillille voita tai öljyä. Paista vuohenjuustot nopeasti molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Nosta salaatin päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit