Grillattu vuohenjuustosalaatti ja granaattiomenasiirappi

Yksinkertainen vuohenjuustosalaatti maistuu grillijuhlissa vaikka alkupalana. Vuohenjuusto paistuu pehmeäksi grillissä alle minuutissa. Herkkuhetkiä!
  • 20 min
  • 4 hengelle

Ainekset

4
pyöreää kiekkoa vuohenjuustoa
vehnäjauhoja vuohenjuuston leivitykseen
50 g
voita tai öljyä
erilaisia salaatteja
250 g
keltaisia ja punaisia kirsikkatomaatteja
1
kurkku
Granaattiomenasiirappi:
1 plo
eli 0,275 l Sabai-granaattiomenajuomasekoitusta (5 % alkoholia, saa Alkosta)
2 dl
sokeria
1
granaattiomenan siemenet

Valmistusohjeet

  1. Sekoita granaattiomenajuoma ja sokeri kattilassa. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes seos on vähentynyt alle desiin. Jäähdytä. Sekoita joukkoon granaattiomenansiemenet. Seoksesta tulee siirappimaista sen jäähdyttyä. Tarjoile grillatun vuohenjuuston ja salaatin päällä.
  2. Pyöritä vuohenjuustokiekot vehnäjauhossa. Kuumenna pannu tai grilli kuumaksi. Lisää kuumalle pannulle tai grillille voita tai öljyä. Paista vuohenjuustot nopeasti molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Nosta salaatin päälle.

Kommentit

    Näytä lisää