Possuburger ja chili-paprikakastike

Possunjauhelihasta syntyy burgeriin makoinen hampurilaispihvi. Tee lisukkeeksi paprikasta punainen kastike, joka sopii myös muiden grilliruokien kanssa tarjottavaksi.

22.5.2009 10:57
Määrä4 hengelle
Valmistusaika45 min

Ainekset

  • 4

    hampurilaissämpylää

  • <b> Hampurilaispihvi</b>

  • 700 g

    porsaanjauhelihaa

  • 2 dl

    pilkottua paprikasäilykettä (lasipurkissa suolaliemessä)

  • 2

    punasipulia

  • 2 rkl

    soijakastiketta

  • 1

    kananmuna

  • suolaa

  • mustapippuria

  • <b>Chili-paprikakastike:</b>

  • 2 dl

    majoneesia

  • 2 rkl

    ketsuppia tai tomaattipyreetä

  • 1 tl

    sokeria

  • 2

    punaista tuoretta chiliä

  • 1

    punainen paprika

  • 2 rkl

    kuivattua sipulia

  • 1

    vihreä paprika

  • 1 rkl

    viinietikkaa

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Poista chilistä siemenet, ne ovat karvaan makuisia. Jos haluat chilistä miedomman, raaputa chilin kotelon sisäpuolen valkoinen osa pois. Se on chilin tulisin osa. Anna maustua jääkaapissa tunnin verran ennen tarjoilua.

  2. Valmista hampurilaispihvit. Hienonna paprikat ja sipuli hienoksi. Sekoita pihvi ainekset keskenään ja muotoile kostutetuin käsin pyöreitä pihvejä. Grillaa pihvit kypsiksi. Voit paistaa ne myös pannulla tai uunissa. Ota sämpylöihin myös väri grillissä ja kokoa hampurilainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit