Grillattua kengurua maissiolutmarinadissa ja macadamiasalaattia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Grillattua kengurua maissiolutmarinadissa ja macadamiasalaattia

Kesän kuumin grillilihamarinadi syntyy maissioluesta ja hunajasta. Testaa sitä erilaisten lihojen kanssa!

22.5.2009 11:25
Määrä4 hengelle
Valmistusaika40 min

Ainekset

  • 700 g

    kengurun fileetä

  • <b>Marinadi:</b>

  • 3 rkl

    hunajaa

  • 4 dl

    maissiolutta esim. Indian Beer

  • suolaa, mustapippuria

  • 1

    sitruunan raastettu kuori

  • <b>Salaatti:</b>

  • 200 g

    babypinaatinlehtiä

  • 1

    nippu tuoretta rucolaa

  • 1

    punasipuli

  • 100 g

    paahdettuja macadamiapähkinöitä

  • <b>Salaatinkastike:</b>

  • 2 rkl

    valkoviinietikkaa

  • 2 tl

    sinappia

  • 1 tl

    hunajaa

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kattilassa hunaja, olut ja sitruunan kuori. Anna kuumentua ja sekoita kunnes hunaja on sulanut. Kaada lämmin marinadi fileiden päälle, mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua yön yli.

  2. Grillaa fileet molemmilta puolilta muutamia minuutteja jättäen filee roseeksi sisältä. Valmista salaatti. Paahda pähkinät ja kokoa salaatti tarjoiluvatiin. Nosta kuumat fileet leikattuina annospaloina salaatin päälle ja tarjoile heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit