Grillattua kengurua maissiolutmarinadissa ja macadamiasalaattia

Kesän kuumin grillilihamarinadi syntyy maissioluesta ja hunajasta. Testaa sitä erilaisten lihojen kanssa!
  • 40 min
  • 4 hengelle

Ainekset

700 g
kengurun fileetä
Marinadi:
3 rkl
hunajaa
4 dl
maissiolutta esim. Indian Beer
suolaa, mustapippuria
1
sitruunan raastettu kuori
Salaatti:
200 g
babypinaatinlehtiä
1
nippu tuoretta rucolaa
1
punasipuli
100 g
paahdettuja macadamiapähkinöitä
Salaatinkastike:
2 rkl
valkoviinietikkaa
2 tl
sinappia
1 tl
hunajaa
2 rkl
oliiviöljyä
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kattilassa hunaja, olut ja sitruunan kuori. Anna kuumentua ja sekoita kunnes hunaja on sulanut. Kaada lämmin marinadi fileiden päälle, mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua yön yli.
  2. Grillaa fileet molemmilta puolilta muutamia minuutteja jättäen filee roseeksi sisältä.

    Valmista salaatti. Paahda pähkinät ja kokoa salaatti tarjoiluvatiin. Nosta kuumat fileet leikattuina annospaloina salaatin päälle ja tarjoile heti.

Kommentit

    Näytä lisää