Grillattu chorizomakkarasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Grillattu chorizomakkarasalaatti

Mausteinen chorizo sopii hyvin grillattuna vaikka salaatin joukkoon. Tuhti salaatti saa makua myös kesän vihanneksista, kuten retiisistä ja pavuista.

22.5.2009 11:42
Määrä4 hengelle
Valmistusaika25 min

Ainekset

  • 600 g

    chorizotuoremakkaraa esim. Wurst Fennican valmistamaa

  • 200 g

    vihreitä pitkulaisia papuja

  • 150 g

    retiisejä

  • 100 g

    paahdettuja mateleita

  • <b>Sinappikastike:</b>

  • 4 rkl

    öljyä

  • 3 rkl

    punaviinietikkaa

  • loraus olutta

  • nippu tuoretta persiljaa

  • 2 rkl

    hunajaa

  • 2 rkl

    sinappia

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita sinappikastikkeen ainekset sauvasekoittimella ja anna seistä jääkaapissa, kunnes salaatti on valmis. Grillaa makkarat kypsiksi.

  2. Keitä pavut nopeasti ja jäähdytä kylmän veden alla. Halkaise retiisit. Paahda mantelit. Kokoa salaatti ja leikkaa makkara paloiksi ja sekoita salaatin joukkoon. Tarjoile lisänä sinappikastiketta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit