Grillattu chorizomakkarasalaatti

Mausteinen chorizo sopii hyvin grillattuna vaikka salaatin joukkoon. Tuhti salaatti saa makua myös kesän vihanneksista, kuten retiisistä ja pavuista.
  • 25 min
  • 4 hengelle

Ainekset

600 g
chorizotuoremakkaraa esim. Wurst Fennican valmistamaa
200 g
vihreitä pitkulaisia papuja
150 g
retiisejä
100 g
paahdettuja mateleita
Sinappikastike:
4 rkl
öljyä
3 rkl
punaviinietikkaa
loraus olutta
nippu tuoretta persiljaa
2 rkl
hunajaa
2 rkl
sinappia
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita sinappikastikkeen ainekset sauvasekoittimella ja anna seistä jääkaapissa, kunnes salaatti on valmis. Grillaa makkarat kypsiksi.
  2. Keitä pavut nopeasti ja jäähdytä kylmän veden alla. Halkaise retiisit. Paahda mantelit. Kokoa salaatti ja leikkaa makkara paloiksi ja sekoita salaatin joukkoon. Tarjoile lisänä sinappikastiketta.

Kommentit

    Näytä lisää