Oranssi gazpachokeitto

Tarjoile kesäjuhlissa kylmä gazpachokeitto alkudrinkin tapaan cocktaillasista.
  • 10 min
  • n. 8 hengelle riippuen tarjoiluastioiden koosta
  • 152 Kcal / annos

Ainekset

10
oranssia tomaattia
2
oranssia paprikaa
10 cm
pätkä selleriä
1
kurkku
2
valkosipulinkynttä
muutama lehti basilikaa
2
viipaletta vaaleaa leipää
2 rkl
punaviinietikkaa
4 rkl
oliiviöljyä
suolaa, pippuria
kivennäisvettä

Valmistusohjeet

  1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen tai soseuta sauvasekoittimella. Mausta lopuksi etikalla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Jatka keittoa kivennäisvedellä. Tarjoile kylmänä.

Kommentit

    Näytä lisää