Sitruunainen tonnikalatäyte - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sitruunainen tonnikalatäyte

Tuoreesta tonnikalasta tulee juhlava täyte pieniin cocktailpaloihin.

25.5.2009 9:52
Määrä24 kpl
Valmistusaika15 min
Energia89 Kcal riippuen minkä kanssa täyte tarjoillaan

Ainekset

  • 300 g

    tuoretta tonnikalaa

  • merisuolaa

  • 2

    limetin mehu ja 1 tl raastettua kuorta

  • 2 dl

    majoneesia

  • 1

    nippu thai-basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Suolaa tonnikala ja paista se molemmilta puolilta nopeasti. Kalan ei tarvitse kypsyä kuin pinnasta. Jauha tonnikala limetin mehun, majoneesin ja thai-basilikan kanssa monitoimikoneessa ja tarjoile kauniiden cocktailnäkkileipien tai pienien syötävien cocktailkippojen päältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit