Rapusalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Rapusalaatti

Tarjoile rapusalaatti kauniista pienistä cocktaillaseista.

25.5.2009 9:58
Määrä8 hengelle
Valmistusaika15 min
Energia79 Kcal / annos

Ainekset

  • 200 g

    jokiravunpyrstöjä

  • 1

    avomaankurkku

  • 1

    hapan vihreä omena

  • 4

    keitettyä vihreää parsaa

  • 0,5 dl

    paksua maustamatonta jogurttia

  • 0,5 dl

    ranskankermaa

  • 1

    sitruunan kuori raastettuna

  • pala punaista chiliä

  • 2 rkl

    hienonnettua ruohosipulia

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko raaka-aineet pieniksi paloiksi. Sekoita jogurtti, ranskankerma, sitruunankuori, chili ja ruohosipuli keskenään. Yhdistä ainekset ja mausta suolalla.

  2. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua. Tarjoile salaatti kauniista cocktaillaseista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit