Rapusalaatti

Tarjoile rapusalaatti kauniista pienistä cocktaillaseista.
  • 15 min
  • 8 hengelle
  • 79 Kcal / annos

Ainekset

200 g
jokiravunpyrstöjä
1
avomaankurkku
1
hapan vihreä omena
4
keitettyä vihreää parsaa
0,5 dl
paksua maustamatonta jogurttia
0,5 dl
ranskankermaa
1
sitruunan kuori raastettuna
pala punaista chiliä
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko raaka-aineet pieniksi paloiksi. Sekoita jogurtti, ranskankerma, sitruunankuori, chili ja ruohosipuli keskenään. Yhdistä ainekset ja mausta suolalla.
  2. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua. Tarjoile salaatti kauniista cocktaillaseista.

Kommentit

    Näytä lisää