Sitruunainen taboulehsalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sitruunainen taboulehsalaatti

Sitruunainen taboulehsalaatti sopii monien ruokien lisäkkeeksi.

25.5.2009 10:01
Määrä8 hengelle
Valmistusaika25 min
Energia384 Kcal / annos

Ainekset

  • 4 dl

    bulgur-vehnäsuurimoita

  • kasvislientä

  • 1

    ruukku lehtipersiljaa

  • 4

    tomaattia

  • 2

    sitruunan mehu ja raastettu kuori

  • runsaasti oliiviöljyä

  • suolaa

  • 100 g

    pinjansiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Keitä bulgursuurimot pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemessä. Hienonna lehtipersilja aivan hienoksi, pilko tomaatit, raasta sitruunan kuori ja purista mehu.

  2. Yhdistä kaikki aineket kulhossa keitetyn ja jäähdytetyn bulgurin kanssa. Lorauta päälle vielä laadukasta oliiviöljyä, ripottele pinnalle sormisuolaa ja paahdetut pinjansiemenet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit