Savukala-pinaattilasagne

Tuorepasta-lasagnelevyillä saat aivan uuden maun savukala-pinaattilasagneen. Kannattaa kokeilla!

1.6.2009 8:40
Määrä6-8 hengelle
Valmistusaika1 h
Energia694 Kcal / annos

Ainekset

  • 250 g

    tuorepasta lasagnelevyjä

  • 800 g

    laadukasta tomaattimurskaa

  • 2 tl

    suolaa

  • 2 tl

    sokeria

  • 1

    nippu basilikaa

  • 500 g

    ricottajuustoa

  • 2

    kananmunaa

  • 2 dl

    kermaa

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 500 g

    savukalaa esim. siikaa tai lohta

  • 250 g

    baby pinaatinlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Keitä tomaattimurskaa, suolaa ja sokeria kattilassa noin 30 min. Lisää hienonnettu basilika. Sekoita ricotta, kananmunat, kerma ja mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Kaada lasagnevuoan pohjalle vähän tomaattikastiketta niin, että pohja peittyy. Peitä pohja tuorepasta-lasagnelevyillä. Lisää levyjen päälle tomaattikastiketta ja ricottakastiketta. Lisää kalaa ja pinaatinlehtiä. Lisää taas tuorepasta lasagnelevyjä ja sen päälle tomaattikastiketta, ricottakastiketta, kalaa ja pinaattia. Lopuksi vielä kerros lasagnelevyjä ja peitä viimeinen kerros ricottakastikkeella.

  3. Paista 175 asteisessa uunissa noin 25 min.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit