Savukala-pinaattilasagne

Tuorepasta-lasagnelevyillä saat aivan uuden maun savukala-pinaattilasagneen. Kannattaa kokeilla!
  • 1 h
  • 6-8 hengelle
  • 694 Kcal / annos

Ainekset

250 g
tuorepasta lasagnelevyjä
800 g
laadukasta tomaattimurskaa
2 tl
suolaa
2 tl
sokeria
1
nippu basilikaa
500 g
ricottajuustoa
2
kananmunaa
2 dl
kermaa
mustapippuria
suolaa
500 g
savukalaa esim. siikaa tai lohta
250 g
baby pinaatinlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Keitä tomaattimurskaa, suolaa ja sokeria kattilassa noin 30 min. Lisää hienonnettu basilika. Sekoita ricotta, kananmunat, kerma ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kaada lasagnevuoan pohjalle vähän tomaattikastiketta niin, että pohja peittyy. Peitä pohja tuorepasta-lasagnelevyillä. Lisää levyjen päälle tomaattikastiketta ja ricottakastiketta. Lisää kalaa ja pinaatinlehtiä. Lisää taas tuorepasta lasagnelevyjä ja sen päälle tomaattikastiketta, ricottakastiketta, kalaa ja pinaattia. Lopuksi vielä kerros lasagnelevyjä ja peitä viimeinen kerros ricottakastikkeella.
  3. Paista 175 asteisessa uunissa noin 25 min.

Kommentit

    Näytä lisää