Mausteiset makkarat ja hillotut sipulit ja tomaatit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mausteiset makkarat ja hillotut sipulit ja tomaatit

Säilötyt vihannekset maistuvat grillimakkaran kanssa tarjottuna. Säilö kesän maut hunajaiseen liemeen ja nautiskele.

5.6.2009 9:22
Määrän. 10 annosta
Valmistusaika45 min
Energia215 Kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    salottisipuleita

  • 10

    valkosipulinkynttä

  • 500 g

    kirsikkatomaatteja, punaisia ja keltaisia

  • Hunajaliemi:

  • 2,5 dl

    vettä

  • 2,5 dl

    hunajalla maustettua etikkaa

  • 500 g

    hunajaa

  • mausteeksi inkiväärisiivuja ja valkopippureita

  • tarjolle: esim. mausteisia tuoremakkaroita grillattuna

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja viipaloi sipulit ja valkosipulit. Keitä mausteliemi ja lisää siihen viipaloidut sipulit ja valkosipulin kynnet. Hauduta noin 10-15 min. Lisää aivan lopuksi tomaatit. Anna kiehahtaa.

  2. Desinfioi säilykepurkki hyvin ja kaada kaikki liemineen päivineen säilykepurkkiin. Jäähdytä ja nosta jääkaapiin. Ne säilyvät hyvinä useita viikkoja, jopa kuukausia, riippuen kuinka hyvin desinfioit purkit. Tarjoile grillimakkaroiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit