Hilloksessa paistetut perunat ja jokiraputäyte

Uuniperunat kypsyvät kesällä nuotion hiilloksessa tai grillissä. Täytteen tekemisessä voit käyttää mielikuvitustasi.
  • 1 h 30 min
  • 4 hengelle
  • 583 Kcal / annos

Ainekset

4
isoa Rosamunda perunaa tai tavallisia perunoita
4 dl
paksua maustamatonta jogurttia
2 dl
majoneesia
2
punasipulia
nippu yrttejä esim. ruohosipulia ja tilliä
1
sitruunan kuori
suolaa
200 g
jokirapuja

Valmistusohjeet

  1. Kääri perunat folioon ja nosta hiillokseen. Kypsennä pehmeiksi. Voit myös valmistaa ne uunissa.
  2. Sekoita jougurtin joukkoon majoneesi, hienonnetut sipulit ja yrtit ja mausta sitruunan kuorella ja suolalla. Sekoita lopuksi joukkoon jokiravut. Tarjoile kylmänä perunoiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää