Reseptit

Mansikkavispipuuro

Perinteinen mansikkavispipuuro tuunataan valkosuklaalla ja tarjoillaan tuoreiden mansikoiden kanssa. Nam!
  • 15 min + jäähdytys
  • 4-6
  • 215 Kcal / annos

Ainekset

1 l
vettä
1,5 dl
mannasuurimoita
ripaus suolaa
1 dl
tomusokeria
300 g
mansikoita
50 g
valkosuklaata
tarjolle tuoreita mansikoita ja vaniljakastiketta

Valmistusohjeet

  1. Soseuta mansikat sauvasekoittimella. Lisää mannasuurimot suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen. Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta. Lisää mansikkasose ja tomusokeri. Sekoita hyvin.
  2. Jäähdytä puuro ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Rouhi valkosuklaa aivan hienoksi ja sekoita puuron joukkoon. Tarjoile vaniljakastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää