Mansikkavispipuuro - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mansikkavispipuuro

Perinteinen mansikkavispipuuro tuunataan valkosuklaalla ja tarjoillaan tuoreiden mansikoiden kanssa. Nam!

5.6.2009 9:29
Määrä4-6
Valmistusaika15 min + jäähdytys
Energia215 Kcal / annos

Ainekset

  • 1 l

    vettä

  • 1,5 dl

    mannasuurimoita

  • ripaus suolaa

  • 1 dl

    tomusokeria

  • 300 g

    mansikoita

  • 50 g

    valkosuklaata

  • tarjolle tuoreita mansikoita ja vaniljakastiketta

Valmistusohjeet

  1. Soseuta mansikat sauvasekoittimella. Lisää mannasuurimot suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen. Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta. Lisää mansikkasose ja tomusokeri. Sekoita hyvin.

  2. Jäähdytä puuro ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Rouhi valkosuklaa aivan hienoksi ja sekoita puuron joukkoon. Tarjoile vaniljakastikkeen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit