Valkosipulietanat

Valkosipulietanoihin käytetään runsaasti valkosipulia.

24.6.2009 10:04
Määrä4 annosta
Valmistusaika30
Energia766 kcal/annos

Ainekset

  • 1 prk (40 kpl)

    säilyke-etanoita

  • 150 g

    suolaista voita

  • 4-5

    valkosipulinkynttä

  • 0,5 dl

    hienonnettua persiljaa

  • 0,5 dl

    raastettua parmesaania

  • 50 g

    pinjansiemeniä

  • vaaleaa leipää

Valmistusohjeet

  1. Valmista annokset etanapannuihin tai pieniin vuokiin. Valuta etanat lävikössä ja lado pannuihin. Sekoita voihin kaikki mausteet. Nosta teelusikalla nokare jokaisen etanan päälle. Ripottele päälle vielä pinjansiemeniä.

  2. Paista 250-asteisessa uunissa tai grillissä noin 10 minuuttia. Tarjoa lisänä hyvää vaaleaa leipää. Voit grillata etanat myös vartaassa ja tehdä maustetun voisulan kastikkeeksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit