Suolaiset vohvelit savukalalla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suolaiset vohvelit savukalalla

Vohvelien lisukkeeksi sopii savukala.

6.7.2009 9:44
Valmistusaika60 min
Energia475 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    kananmuna

  • 3 rkl

    sulatettua voita

  • 3 dl

    maitoa

  • 2,5 dl

    vehnäjauhoja

  • ripaus

    suolaa

  • 50 g

    pakastepinaattia tai ryöpättyä nokkosta

  • <b>Lisäksi:</b>

  • 150 g

    ranskankermaa

  • tilkka

    sitruunamehua

  • vähän

    sitruunan raastettua kuorta

  • mustapippuria

  • savustettuja pikkukaloja

Valmistusohjeet

  1. Avaa kalat ja poista niistä sisälmykset. Huuhtele kalat hyvin. Savusta kypsiksi.

  2. Valmista vohvelitaikina: Vatkaa munan rakenne rikki ja sekoita joukkoon voi sekä maito. Vispilöi jauhot joukkoon vähitellen, etteivät ne paakkuunnu. Sekoita sulanut pinaatti tai ryöpätty nokkonen viimeiseksi taikinan joukkoon.

  3. Suikaloi tai paloittele kala ja poista mahdolliset ruodot. Sekoita ranskankerman joukkoon tilkka sitruunamehua, sitruunan raastettua kuorta ja mustapippuria. Nosta kylmään. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit. Nauti ne kuumina kalan ja ranskankerman kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit