Pehmeä vadelmapiirakka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pehmeä vadelmapiirakka

Tämä vadelmapiirakka on nopea ja helppo tehdä.

6.7.2009 9:54
Valmistusaika60 min
Energia439 kcal / annos

Ainekset

  • 1 dl

    sokeria

  • 3

    kananmunaa

  • 2 tl

    vaniljasokeria

  • 2 dl

    maustamatonta jugurttia

  • 4 rkl

    limoncello-likööriä

  • 1 dl

    kuohukermaa

  • 2 dl

    vehnäjauhoja

  • ripaus

    suolaa

  • 1 l

    tuoreita vadelmia tai muita marjoja, esim. mustikoita

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri, jogurtti, likööri ja kerma. Sekoita ja siivilöi joukkoon vehnäjauhot ja suola. Kaada taikina neljään uunin kestävään jälkiruoka-astiaan.

  2. Asettele päälle tuoreet vadelmat ja paista piirakoita 20-25 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea. Anna jäähtyä ja tarjoile jäätelön kanssa tai sellaisenaan tomusokerilla koristeltuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit