Nektariineilla ja vuohenjuustolla täytetyt broilerinrintafileet ja tryffelihernepyreetä

Nektariineilla ja vuohenjuustolla täytetyt broilerinrintafileet ja tryffelihernepyree sopivat vaikka rapujuhlien pääruoaksi. Tarjoile alkupalaksi rapuja ja sen jälkeen värikäs ja kesäinen broileriruoka.

5.8.2009 9:49
Määrä4 hengelle
Valmistusaika45 min
Energia458 Kcal / annos

Ainekset

  • 4

    broilerin rintafileetä

  • suolaa

  • 2

    nektariinia

  • 150 g

    vuohenjuustoa

  • 2

    salottisipulia

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • oliiviöljyä

  • 300 g

    herneitä

  • loraus tryffelillä maustettua öljyä

Valmistusohjeet

  1. Suolaa broilerinfileet. Anna suolan imeytyä hetken aikaa. Leikkaa fileen sivuun syvä viilto. Siivuta nektariinit ja juusto. Täytä broileri. Kiinnitä broileri cocktailtikulla. Kuumenna parila ja paista fileet molemmilta puolilta kauniin värisiksi. Nosta fileet 200-asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi. Valmista sillä aikaa hernepyree.

  2. Kuulota hienonnettuja salotteja ja valkosipulia oliiviöljyssä. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta. Mausta sose tryffelin makuisella öljyllä ja tarjoile kypsien broilerinfileiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit