Ruisleipäpizza - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ruisleipäpizza

Tämä ruisleipäpizza maistuu koululaiselle vaikka välipalaksi.

10.8.2009 10:32
Määrä4 hengelle
Valmistusaika45 min
Energia744 Kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 1 tl

    paprikajauhetta

  • 4

    pyöreää isoa ruisleipää

  • 2 dl

    punaista pestokastiketta

  • 2

    punaista paprikaa

  • 200 g

    juustoraastetta

  • 1

    nippu rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista jauheliha pienessä määrässä öljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Levitä punaista pestokastiketta ruisleipien päälle ja leivitä jauheliha tasaisesti kaikkien leipien päälle. Leikka paprika siivuiksi ja nosta siivut jauhelihan päälle. Ripottele päälle juustoraastetta.

  2. Paista pitsoja noin 10-15 min, kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä. Leikka rucola hienoksi ja ripottele se valmiiden pizzojen päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit