Suklaa-karkkijäädyke - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suklaa-karkkijäädyke

Piilota lempikaramellit jäädykkeeseen ja herkkuhetki on taattu!

10.8.2009 10:38
Määrän. 8 annosta
Valmistusaika45 min + jäädytysaika
Energia456 Kcal / annos

Ainekset

  • 5 dl

    kuohukermaa

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • 4

    kananmunaa joista keltuainen ja valkuainen eroteltu

  • 0,5 dl

    tomusokeria

  • 150 g

    suklaata

  • 0,5 dl

    suklaarusinoita

  • 0,5 dl

    suolapähkinöitä

  • 1 dl

    Avec-ranskanpastilleja murskattuna

  • tarvitset kolme sekoituskulhoa ja yhden pakastusastian

  • tarjolle lisäksi suklaakastiketta

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon vaniljasokeri. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa. Sekoita puolet sulaneesta suklaata kermavaahton joukkoon ja puolet keltuaisvaahtoon. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

  2. Yhdistä kaikki vaahdot ja sekoita joukkoon suklaarusinat, suolapähkinät ja pilkotut Avec-karkit. Kaada astiaan ja pakasta noin 4 tuntia. Tarjoile suklaakastikkeen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit