Suklaa-karkkijäädyke

Piilota lempikaramellit jäädykkeeseen ja herkkuhetki on taattu!
  • 45 min + jäädytysaika
  • n. 8 annosta
  • 456 Kcal / annos

Ainekset

5 dl
kuohukermaa
1 tl
vaniljasokeria
4
kananmunaa joista keltuainen ja valkuainen eroteltu
0,5 dl
tomusokeria
150 g
suklaata
0,5 dl
suklaarusinoita
0,5 dl
suolapähkinöitä
1 dl
Avec-ranskanpastilleja murskattuna
tarvitset kolme sekoituskulhoa ja yhden pakastusastian
tarjolle lisäksi suklaakastiketta

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa kerma ja sekoita joukkoon vaniljasokeri. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa. Sekoita puolet sulaneesta suklaata kermavaahton joukkoon ja puolet keltuaisvaahtoon. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  2. Yhdistä kaikki vaahdot ja sekoita joukkoon suklaarusinat, suolapähkinät ja pilkotut Avec-karkit. Kaada astiaan ja pakasta noin 4 tuntia. Tarjoile suklaakastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää