Herkkulautanen

Valmiiksi tehty herkkulautanen maistuu koululaiselle välipalaksi.
  • 15 min
  • 4 hengelle
  • 305 Kcal / annos

Ainekset

1/2
kurkku
1
punainen paprika
1
oranssi paprika
4
porkkanaa
250 g
kirsikkatomaatteja
200 g
viinimarjoja tai muita marjoja
2
omenaa
sitruunamehua
8
juustosiivua tai raejuustoa
150 g
kinkkua siivuina

Valmistusohjeet

  1. Pilko kurkusta, paprikasta ja porkkanasta pitkulaisia napostelupaloja. Siivuta omena ja purista siivujen päälle sitruunamehua, näin omena pysyy raikkaana eikä mustu. Kokoa kaikki ainekset tarjoilualustalle tai lautaselle.
  2. Voit tehdä lautasen valmiiksi koululaista varten jääkaappiin. Kääri lautanen kelmuun, että raaka-aineet pysyvät tuoreina. Vihannespaloja kannattaa pilkkoa säilytysrasioihin valmiiksi, näin välipalat ovat aina valmiina ja ne on helppo ottaa reppuun mukaan vaikka evääksi harrastuksiin lähtiessä.

Kommentit

    Näytä lisää