Omenapannukakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Omenapannukakku

Vähän terveellisemmän pannukakun saat, kun käytät vehnäjauhojen sijasta vähän rouheisempia jauhoja. Spelttijauhoista ja soijamaidosta syntyy herkullinen pannari.

31.8.2009 9:19
Määrä6 hengelle
Valmistusaika45 min
Energia362 Kcal / annos

Ainekset

  • 6 dl

    soijamaitoa

  • 4

    kananmunaa

  • 2 dl

    puolikarkeita spelttijauhoja

  • 1 dl

    isoja spelttihiutaleita

  • 2 rkl

    raakaruokosokeria

  • 1 tl

    suolaa

  • ripaus kardemummaa

  • 4

    isoa omenaa

  • 50 g

    voisulaa

  • 3 rkl

    vaahterasiirappia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita pannukakun ainekset omenoita, voisulaa ja vaahterasiirappia lukuunottamatta.

  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille tai voilla öljytylle pellille suoraan. Siivuta omenat ja asettele ne taikinan päälle. Lorota päälle voisulaa ja vaahterasiirappia. Paista noin 25 min.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit