Reseptit
Vuohenjuusto-sienimuffinit

Vuohenjuusto-sienimuffinit
Tarjoa vuohenjuusto-sienimuffineita vaikkapa brunssilla.
- 50 minuuttia
- n.10 kpl
- 234 kcal/kpl
Ainekset
- 0,5 dl
- kuivattua sienirouhetta esim. mustatorvisieni tai tattirouhetta. Myös tuoreet sienet käyvät, hauduta tuoreista sienistä neste paistinpannulla kuumentaen ja lisää ne aivan lopuksi taikinaan.
- 2 dl
- vehnäjauhoja
- 2 dl
- sämpyläjauhoja
- 2 tl
- leivinjauhetta
- 1-2 tl
- suolaa
- 1 prk eli 200 g
- kermaviiliä
- 0,5 dl
- sulatettua voita tai öljyä
- 2
- kananmunaa
- 2 rkl
- pestoa
- n.100 g
- vuohenjuustoa
Valmistusohjeet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Hienonna kuivatut sienet rouheeksi huhmareessa. Jos käytät tuoreita sieniä, paista niitä pannulla hetki, ennen kuin käytät ne muffineihin. Sekoita sienirouhe, jauhot, leivinjauhe ja suola keskenään.
- Vatkaa toisessa astiassa kermaviili, sulatettu voi, kananmunat ja pesto. Sekoita kuivat aineet muna-kermaviiliseokseen. Lisää lopuksi haudutetut sienet, jos käytät tuoreita sieniä. Pilko vuohenjuusto.
- Lusikoi taikinaa muffinivuokiin ja paina keskelle pala vuohenjuustoa. Paista 20-25 minuuttia.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää