Vuohenjuusto-sienimuffinit

Tarjoa vuohenjuusto-sienimuffineita vaikkapa brunssilla.
  • 50 minuuttia
  • n.10 kpl
  • 234 kcal/kpl

Ainekset

0,5 dl
kuivattua sienirouhetta esim. mustatorvisieni tai tattirouhetta. Myös tuoreet sienet käyvät, hauduta tuoreista sienistä neste paistinpannulla kuumentaen ja lisää ne aivan lopuksi taikinaan.
2 dl
vehnäjauhoja
2 dl
sämpyläjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1-2 tl
suolaa
1 prk eli 200 g
kermaviiliä
0,5 dl
sulatettua voita tai öljyä
2
kananmunaa
2 rkl
pestoa
n.100 g
vuohenjuustoa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Hienonna kuivatut sienet rouheeksi huhmareessa. Jos käytät tuoreita sieniä, paista niitä pannulla hetki, ennen kuin käytät ne muffineihin. Sekoita sienirouhe, jauhot, leivinjauhe ja suola keskenään.
  2. Vatkaa toisessa astiassa kermaviili, sulatettu voi, kananmunat ja pesto. Sekoita kuivat aineet muna-kermaviiliseokseen. Lisää lopuksi haudutetut sienet, jos käytät tuoreita sieniä. Pilko vuohenjuusto.
  3. Lusikoi taikinaa muffinivuokiin ja paina keskelle pala vuohenjuustoa. Paista 20-25 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää