Paistettua pekoni-lohta ja perunasalaattia

Paistettua pekoni-lohta ja perunasalaattia
  • 4 annosta
  • 715 kcal/annos

Ainekset

merisuolaa
viherpippurirouhetta
1 ruukku
oreganoa
4 n.200 g
nahatonta ja ruodotonta lohifileepalaa
8 siivua
pekonia
Perunasalaatti
700 g
pieniä keitettyjä ja jäähtyneitä perunoita
2
punasipulia
1
appelsiinin mehu ja raastettu kuori
1 prk
kermaviiliä
suolaa ja mustapippurirouhetta

Valmistusohjeet

  1. Hienonna suola, pippuri ja oregano huhmareessa. Hiero lohen pintaan. Kääri kalat pekoniin, paista parilalla tai uunissa 200 asteessa noin 10 min. Tarjoile perunasalaatin kanssa: Kuutioi perunat, hienonna sipulit. Sekoita kermaviiliin mehu, kuori ja mausteet. Sekoita.

Kommentit

    Näytä lisää