Kerrosvoileipä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kerrosvoileipä

Voileivästä saa runsaan lounaan, kun täyttää sen monipuolisesti.

28.9.2009 9:25
Määrä4 hengelle
Valmistusaika45 min
Energia895 kcal / annos

Ainekset

  • 3 siivua

    leipää per syöjä

  • 4

    broilerin fileetä

  • suolaa

  • yrttiseosta broilerin maustamiseen

  • 2 rkl

    ruokaöljyä

  • 1 dl

    majoneesia

  • 1 rkl

    sinappia

  • 200 g

    valmista eineskaalisalaattia tai itsetehtyä coleslawsalaattia. Resepti löytyy arkistosta hakusanalla.

  • 1 dl

    hummusta eli kikhernetahnaa

  • 250 g

    halloumijuustoa

  • 150 g

    grillattua säilykepaprikaa

  • salaatinlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leipä siivuiksi. Kierittele broilerifileet suolassa ja yrttiseoksessa. Paista ne kypsiksi pannulla pienessä määrässä öljyä. Voit paistaa fileet myös uunissa. Sekoita majoneesin joukkoon sinappi. Siivuta halloumijuusto ja paista siivut molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Leikkaa säilykepaprika siivuiksi.

  2. Sivele majoneesi-sinappiseosta kahden leivän päälle. Kokoa leipä kerroksittain täyttäen ensimmäinen kerros kaalisalaatilla ja kanalla ja toinen kerros hummuksella, halloumijuustolla ja paprikalla. Voit nostaa väliin myös salaattia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit